Vliegtickets Rome

Rome (Italiaans: Roma) is de hoofdstad van Italië en tevens hoofdstad van de regio Lazio en de provincie Rome. De stad Rome heeft ca. 2,7 miljoen inwoners, het inwonertal van de metropoolregio bedraagt 3,7 miljoen. Door de stad, gelegen in het midwesten van het Apennijns Schiereiland, stromen de rivieren de Tiber en de Aniene.

De geschiedenis van Rome strekt zich uit over 2500 jaar en heeft zich in de geschiedenis ontwikkeld als een van de belangrijkste steden van de Westerse cultuur. Het was de hoofdstad van het Romeinse Koninkrijk, de Romeinse Republiek en het Romeinse Keizerrijk. Sinds 1871 is Rome de hoofdstad van Italië. Rome is ook de zetel van de paus, die het gezag voert over de dwergstaat Vaticaanstad, een enclave binnen de stad Rome.

Rome is oorspronkelijk gebouwd op zeven heuvels, maar strekt zich inmiddels uit tot aan de Tyrrheense Zee. Het historische stadscentrum bevindt zich op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Bekende bezienswaardigheden zijn het Colosseum, het Forum Romanum, het Pantheon, de Sint-Pietersbasiliek, de Trevifontein en het Monument van Victor Emanuel II.

Bron: Wikipedia

 Er zijn verschillende aanbieders die tickets naar Rome aanbieden.

 

CheapTickets

BestTickets

Vliegfabriek

online adverteren www.m4n.nl

Vliegtickets

Vliegtickets Europa Vliegtickets Oslo Vliegtickets Helsinki Vliegtickets Stockholm Vliegtickets Kopenhagen Vliegtickets Manchester Vliegtickets Hamburg Vliegtickets Berlijn Vliegtickets Warschau Vliegtickets Londen Vliegtickets Dusseldorf Vliegtickets Brussel Vliegtickets Praag Vliegtickets Frankfurt Vliegtickets Kiev Vliegtickets Munchen Vliegtickets Wenen Vliegtickets Zurich Vliegtickets Budapest Vliegtickets Geneve Vliegtickets Milaan Vliegtickets Boekarest Vliegtickets Florence Vliegtickets Nice Vliegtickets Sofia Vliegtickets Barcelona Vliegtickets Rome Vliegtickets Madrid Vliegtickets Istanboel Vliegtickets Oporto Vliegtickets Valencia Vliegtickets Lissabon Vliegtickets Alicante Vliegtickets Athene Vliegtickets Sevilla Vliegtickets Faro Vliegtickets Malaga

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam